• Novinky

            • McDonald Cup

            • Dňa 18.04 sa uskutočnilo prvé kolo McDonald Cupu, kde nás úspešne reprezentovali žiaci: Daniel Brzula, Samuel Hajaš, Jacob Stamm, Martin Veselský, Adam Žovic, Dominik Malík, Matúš Beliš, Lucas Číž, Samuel Tomko a zaujímavosťou tejto súťaže bolo, že v zápase muselo vždy hrať jedno dievča a tejto náročnej úlohy sa bravúrne ujali Katarína Dúbravská a Ema Kováčová. Družstvo vybojovalo postup na okresné kolo, ktoré sa odohrá 03.05.2023. A okrem postupu ich odmenou bola aj fotka s Vladimírom Weissom.

              Gratulujeme a ďakujeme za reprezentáciu.

            • Druháci vo Vodárenskej záhrade

            • Naši druháci využili pekné májové počasie na poobednú vychádzku do Vodárenskej záhrady. Táto zelená oáza je v Karlovej Vsi veľmi obľúbená. Ponúka totiž pokojné miesto na oddych, kopec miesta na detské hry a samozrejme aj preliezky, hojdačky a šmýkačky. Pre deti i pani vychovávateľky to bola vítaná zmena a príjemne strávené popoludnie.

            • Mesiac dopravnej výchovy a jazdy na kolobežkách

            • Žiaci našej školy už dobre vedia, že v apríli sa v školskom klube venujeme dopravnej výchove. Opakujeme si zásady bezpečného prechádzania cez cestu, učíme sa spoznávať základné dopravné značky a nezabúdame ani na reflexné prvky a dôležitosť nosenia prilby.

              Po teoretickej príprave prichádza na rad najobľúbenejšia činnosť všetkých detí – praktické jazdy na kolobežkách. Naše nové dopravné ihrisko so semaformi, značkami a priechodmi pre chodcov je ako stvorené na to, aby deti ukázali, čo sa za mesiac naučili. Pani vychovávateľky sa zahrali na spravodlivé policajtky a namiesto pokút rozdali všetkým účastníkom premávky malé darčeky. Tešíme sa opäť o rok!

            • Školská jedálen - aktuálne informácie

            • Ak sa stravník neprihlási elektronickým čipom pri výdajnom okienku pri odbere obeda, nemá nárokzmysle § 4 ods. 6 zákona 65/2023 Z. z. v daný deň na Dotáciu na podporu výchovy k stravovacím návykom dieťaťa.

              Elektronický systém registruje tento obed ako neodobraný a rodič/zákonný zástupca platí tento obed v plnej výške.

              Prosím preto rodičov, aby vo vlastnom záujme upozornili svoje deti, aby si nezabúdali elektronický čip doma, v šatni alebo kdekoľvek inde.

              Marek Ravasz